Skoleindskrivning til skoleåret 2017/18

 

Kære forældre til kommende skolebørn.

Så nærmer tiden sig allerede for skoleindskrivningen til næste skoleår (2017/18) laugh
I år er indskrivningsugerne fra uge 45 til og med uge 47.

Selve skoleindskrivningen foregår digitalt og via kommunens hjemmeside: http://www.kk.dk/skoleindskrivning
- det er også her du kan læse alt om, hvordan indskrivningen foregår, når den starter i uge 45.

I uge 45 modtager forældre (til børn der fylder 6 år i 2017) i vores skoledistrikt brev fra os - både med informationer om selve indskrivningen, vores skole og en pjece fra vores KKFO, Potteskåret.

Vi holder en informationsaften for alle interesserede forældre onsdag den 9. november kl. 17:00 - 18:30.

Hvis du vil vide noget mere om vores skole, er du meget velkommen til at se nedenstående video og læse meget mere om os, vores visioner og mål her på hjemmesiden og ikke mindst i vores udvilklingsplan.
Du er også altid velkommen til at kontakte skolens kontor på 82 32 44 44, hvis du har spørgsmål.
Vi glæder os til at byde jer velkommen her hos os på Valby Skole smiley

Video om Valby Skole

Driftcenter flyttes

Skolens telefoner og netværk/e-mail er desværre ude af drift fra fredag den 14/10 kl. 16 til torsdag den 20/10, da vores driftcenter skal flyttes. Skolen er lukket i uge 42, men det er vores KKFO, Potteskåret, ikke.

Så, hvis du skal have fat i Potteskåret i uge 42, skal du ringe på: 24 92 71 22 eller 24 92 71 34
 

Valby Skoles udviklingsplan

Alle børn på Valby Skole skal opleve sig som en del af et fællesskab. Fællesskaber danner rammen omkring trivsel og læring og er en central grundsten i barnets udvikling og dannelse. Forskning viser, at stærke fællesskaber er den bedste ramme omkring den enkeltes læring. Derfor er arbejdet med fællesskabet helt afgørende.
/Uddrag fra skolens udviklingsplan - Læs hele planen her...

KKFO'en Potteskåret - en levende fritidsordning

Kreativitet, engagement, nærvær og høj faglighed præger vores institution. Børn er fantastiske - og hos os får de alle muligheder for at udvikle sig.
Klik videre til Potteskårets hjemmeside

Indskolingen

På 0.-3.årgang har vi særligt fokus på, at vi får udviklet sikre læsere så tidligt som muligt. Derudover arbejder vi målrettet mod at give eleverne gode arbejdsvaner, så klasserne udvikler gode læringsmiljøer.

Læs meget mere om vores indskoling her...

Mellemtrinnet

I vores 4.-6.klasser har vi et stærkt fagligt fokus. Derudover har vi et styrket fokus på holddeling og undervisningsdifferentiering for at give alle elever de bedste læringsmuligheder. Der er desuden et dagligt elevsamtalebånd med fokus på elevernes individuelle læringsmål og trivsel.

Læs meget mere om vores mellemtrin her...

Udskolingen

Udskolingen går fra 7.-9.klasse, og her har vi fokus på elevernes uddannelsesparathed og en høj faglighed. Ved start i udskolingen vælger eleverne sig ind på vores linjer (Global, Science og Sundhed/ernæring). Vi arbejder med linjer, da det øger motivationen og glæden hos vores ældste elever.

Læs meget mere om vores udskoling her...