Video om Valby Skole

Sommerferie-info

Så er vi tilbage efter sommerferien, og vi glæder os rigtig meget til at byde alle eleverne velkommen i det nye skoleår :-)

1.-9.klasserne starter mandag (8. august) og møder kl. 8:00 - 11:55

0. klasserne starter tirsdag (9.august) og møder kl. 9:00 - 11:00

Vi ses!

 

Valby Skoles udviklingsplan

Alle børn på Valby Skole skal opleve sig som en del af et fællesskab. Fællesskaber danner rammen omkring trivsel og læring og er en central grundsten i barnets udvikling og dannelse. Forskning viser, at stærke fællesskaber er den bedste ramme omkring den enkeltes læring. Derfor er arbejdet med fællesskabet helt afgørende.
/Uddrag fra skolens udviklingsplan - Læs hele planen her...

KKFO'en Potteskåret - en levende fritidsordning

Kreativitet, engagement, nærvær og høj faglighed præger vores institution. Børn er fantastiske - og hos os får de alle muligheder for at udvikle sig.
Klik videre til Potteskårets hjemmeside

Indskolingen

På 0.-3.årgang har vi særligt fokus på, at vi får udviklet sikre læsere så tidligt som muligt. Derudover arbejder vi målrettet mod at give eleverne gode arbejdsvaner, så klasserne udvikler gode læringsmiljøer.

Læs meget mere om vores indskoling her...

Mellemtrinnet

I vores 4.-6.klasser har vi et stærkt fagligt fokus. Derudover har vi et styrket fokus på holddeling og undervisningsdifferentiering for at give alle elever de bedste læringsmuligheder. Der er desuden et dagligt elevsamtalebånd med fokus på elevernes individuelle læringsmål og trivsel.

Læs meget mere om vores mellemtrin her...

Udskolingen

Udskolingen går fra 7.-9.klasse og her har vi fokus på eleverne uddannelsesparathed og høj faglighed. Vi samarbejder bl.a. med Hotel- og Restaurantskolens HTX-linje i vores valgfag. Lektiecaféerne har vi valgt at gøre til fagcaféer, hvilket betyder, at eleverne kan få hjælp til alle skolens fag.

Læs meget mere om vores udskoling her...