Skoleindskrivning til skoleåret 2017/18

 

Kære forældre til kommende skolebørn.

Så nærmer tiden sig allerede for skoleindskrivningen til næste skoleår (2017/18) laugh
I år er indskrivningsugerne fra uge 45 til og med uge 47.

Selve skoleindskrivningen foregår digitalt og via kommunens hjemmeside: http://www.kk.dk/skoleindskrivning
- det er også her du kan læse alt om, hvordan indskrivningen foregår, når den starter i uge 45.

I uge 45 modtager forældre (til børn der fylder 6 år i 2017) i vores skoledistrikt brev fra os - både med informationer om selve indskrivningen, vores skole og en pjece fra vores KKFO, Potteskåret.

Vi holder en informationsaften for alle interesserede forældre en aften i enten uge 45 eller 46 - så snart vi har en dato, vil den blive annonceret her.

Hvis du vil vide noget mere om vores skole, er du meget velkommen til at se nedenstående video og læse meget mere om os, vores visioner og mål her på hjemmesiden og ikke mindst i vores udvilklingsplan.
Du er også altid velkommen til at kontakte skolens kontor på 82 32 44 44, hvis du har spørgsmål.
Vi glæder os til at byde jer velkommen her hos os på Valby Skole smiley

Video om Valby Skole

Så er vi igang...

Kære forældre.

Så er skoleåret kommet godt i gang. Vi glæder os over de forbedringer, der er lavet hen over sommeren. De nye måtter i indgangspartiet pynter meget, de gamle var helt nedslidt, ligesom at garderoberne i indskolingen har skabt en bedre struktur, så børnene nu kan finde deres ting.

De gamle runde garderober er flyttet op på 1. og 2. sal, så der nu er mulighed for at hænge sit tøj op. Det er særligt, når det er vådt i vejret, at det er rart ikke at skulle lægge tøjet ind i skabet.

På 2. sal har vi fået bygget et nyt klasselokal, som 9.klasse flytter ind i. Det betyder, at vi nu har kapacitet til alle vores klasser hele vejen op. Vi var lidt udfordret i forhold til pladsen, når vores 2. årgang, som jo har fire spor, skulle flytte videre op i huset.  

Legepladsen skulle gerne blive færdig i løbet af de næste uger, jeg kom jo til at love, at den stod klar, når vi mødte ind efter ferien, den holdt ikke helt. Børnene glæder sig meget til den nye rutsjebane, som bliver Københavns højeste, er vi blevet fortalt.

I uge 36 får vi besøg af skolefoto og børnene skal have to bevægelsesdage, hvor vi skal afholde Valby OL.

Valby Skoles udviklingsplan

Alle børn på Valby Skole skal opleve sig som en del af et fællesskab. Fællesskaber danner rammen omkring trivsel og læring og er en central grundsten i barnets udvikling og dannelse. Forskning viser, at stærke fællesskaber er den bedste ramme omkring den enkeltes læring. Derfor er arbejdet med fællesskabet helt afgørende.
/Uddrag fra skolens udviklingsplan - Læs hele planen her...

KKFO'en Potteskåret - en levende fritidsordning

Kreativitet, engagement, nærvær og høj faglighed præger vores institution. Børn er fantastiske - og hos os får de alle muligheder for at udvikle sig.
Klik videre til Potteskårets hjemmeside

Indskolingen

På 0.-3.årgang har vi særligt fokus på, at vi får udviklet sikre læsere så tidligt som muligt. Derudover arbejder vi målrettet mod at give eleverne gode arbejdsvaner, så klasserne udvikler gode læringsmiljøer.

Læs meget mere om vores indskoling her...

Mellemtrinnet

I vores 4.-6.klasser har vi et stærkt fagligt fokus. Derudover har vi et styrket fokus på holddeling og undervisningsdifferentiering for at give alle elever de bedste læringsmuligheder. Der er desuden et dagligt elevsamtalebånd med fokus på elevernes individuelle læringsmål og trivsel.

Læs meget mere om vores mellemtrin her...

Udskolingen

Udskolingen går fra 7.-9.klasse, og her har vi fokus på elevernes uddannelsesparathed og en høj faglighed. Ved start i udskolingen vælger eleverne sig ind på vores linjer (Global, Science og Sundhed/ernæring). Vi arbejder med linjer, da det øger motivationen og glæden hos vores ældste elever.

Læs meget mere om vores udskoling her...